Keks mięsny z papryką i serem. Kolorowa pieczeń na kanapki i do obiadu.

Keks mięsny z papryką i serem. Kolorowa pieczeń na kanapki i do obiadu.

Keks mięsny z papryką i serem. Kolorowa pieczeń na kanapki i do obiadu.

Pieczeń mięsna z papryką i serem żółtym. Bardzo smaczna, soczysta, dzięki dodaniu papryk i sera nabiera niepowtarzalnego smaku. A podczas pieczenia w kuchni unosi się niesamowity aromat, jak przy przygotowywaniu najbardziej wykwintnej potrawy. Taki keks to uniwersalne danie, świetnie smakuje zarówno na ciepło, jako dodatek do obiadu, jak i na zimno na kanapki, czy jako świąteczna przystawka obok pasztetu. Polecam, bardzo łatwa w wykonaniu 🙂

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.