Dania Główne/14 listopada 2017 Kurczak po bawarskuKurczak po bawarsku Soczyste mięso z kurczaka pieczone w cebuli, porze i piwie. Znakomicie sprawdzi się na niedzielny obiad Link do przepisu:http://www.obzarciuch.pl/2017/11/kurczak-po-bawarsku.htmlTagi:dróbkurczakkurczak pieczonykurczak po bawarskukurczak w piwiemięsnepiwopodudzia z kurczakazapiekane podudzia z kurczakaRelated Posts136 odsłonDania Główne/4 grudnia 2025 /Nie ma komentarzy Kurczak w sosie cynamonowym173 odsłonyDania Główne/3 grudnia 2025 /Nie ma komentarzy Kotlety siekane Zostaw Odpowiedź Anuluj pisanie odpowiedziKomentarzName Email Δ Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.