Gulasz Paprykowy

Gulasz Paprykowy

Gulasz Paprykowy

Tak nie wiele nam potrzeba na pyszny obiadek.
Składniki:
• 1 kg szynki wieprzowej
• Pomysł na gulasz paprykowy
• 4 papryki czerwone
• Sól
• Pieprz
• Olej do smażenia
Sposób przygotowania:
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą, podlewamy wodą.
3. Kiedy mięso jest już prawie miękkie, dodajemy pokrojone papryki.
4. Na koniec rozgrabimy sos w ½ szk. wody.
5. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
6. Danie gotowe.
7. Smacznego.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.