Rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i białą czekoladą

Rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i białą czekoladą

Rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i białą czekoladą

Mam nadzieję, że “bałagan” na zdjęciu nie zniechęci Was i zechcecie przygotować sobie taką słodką przekąskę.

Uniwersalne ciasto francuskie, kwaśny rabarbar i słodka czekolada oraz maziaje z lukru tworzą naprawdę fantastyczną całość.

Wg mnie takie rożki z ciasta francuskiego z rabarbarem i czekoladą najlepiej smakują po lekkim przestudzeniu, lub całkiem na drugi dzień, kiedy ciasto nieco zmięknie. To oczywiście tylko moje zdanie, bo niektórym domownikom nie uśmiechało się czekać i częstowali się od razu;)

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.