Przepis na naleśniki – co zrobić, żeby naleśniki nie pękały?

Przepis na naleśniki – co zrobić, żeby naleśniki nie pękały?

Przepis na naleśniki, który udoskonalam już od dłuższego czasu, aby w końcu wychodziły idealne – miękkie, delikatne, elastyczne i niepękające podczas zawijania w nie farszu. Naleśniki są bardzo uniwersalne i można z nich przygotować wiele pysznych dań zarówno na słodko jak i wytrawnie. Sprawdzą się też zarówno na obiad, kolację jak i deser czy danie na imprezie. Moje ulubione to naleśniki z twarogiem i krokiety z pieczarkami i serem żółtym. Jednak potraw, które można z nich wymyślić jest tak dużo, że praktycznie nigdy się nie znudzą., dlatego dobry przepis na naleśniki to podstawa.

Zobacz przepisy na dania z naleśników:
Naleśniki z gyrosem zapiekane w piekarniku
Naleśniki z tuńczykiem zapiekane z serem żółtym
Krokiety po meksykańsku z mięsem mielonym
Krokiety z pieczarkami i serem żółtym
Naleśniki z pieczarkami w sosie koperkowym

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.