Ketchup z cukinii i pomidorów

Ketchup z cukinii i pomidorów

Ketchup z cukinii i pomidorów

Sezon na świeże warzywa w pełni, a co za tym idzie sezon na przetwory też w pełni. Ogórki już się kończą, więc teraz pora na przetwory z cukinii i pomidorów. Robiłam już sałatkę z cukinii i warzyw do słoików, a teraz przyszła pora na ketchup z cukinii i pomidorów. Takie ketchup to nie tylko idealny dodatek do frytek, kanapek czy tostów, ale również świetna baza do sosów do makaronu, ryżu czy mięsa. Zimą wystarczy wyciągnąć, odkręcić, podgrzać, dodając ulubione dodatki i pyszny, zdrowy obiad gotowy. Oto przepis:

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.