Sycąca zupa „Zimowy Gar”

Sycąca zupa „Zimowy Gar”

Sycąca zupa „Zimowy Gar”

Pyszny „Zimowy Gar” zrobisz dosłownie ze wszystkiego

Pyszny „Zimowy Gar” zrobisz dosłownie ze wszystkiego, ale najlepiej żeby nie zabrakło w nim dwóch podstawowych składników. Kiełbasy i kapusty białej-słodkiej i kiszonej lub wody z kiszonych ogórków ;). To taki trochę czyściciel lodówki, ale idealny na mroźne dni. Moje chłopaki uwielbiają tą zupę co mnie bardzo cieszy bo jest szybka w wykonaniu. Do tego wystarczą świeże domowe bułeczki i nikt nie marudzi…a lodówka czysta i wysprzątana z resztek warzyw, kiełbasianych „dupek” itp. niedocenianych dobroci 😉 Polecam tą niskobudżetową, smaczną potrawę nie tylko w imię zasady, żeby nie marnować jedzenia ale przede wszystkim z uwagi na smak 😉 Proporcje składników są dowolne i nie wpływają jakoś szczególnie na smak, pod warunkiem że są wymiksowane 😉 Tak więc gotuj z tego co masz… 😉

Zobacz inne przepisy na zupy:
Zupa Gyros
Zupa Kaszubska
Zupa Krem Z Selera Naciowego

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.