Sycąca zupa „Zimowy Gar”
Pyszny „Zimowy Gar” zrobisz dosłownie ze wszystkiego
Pyszny „Zimowy Gar” zrobisz dosłownie ze wszystkiego, ale najlepiej żeby nie zabrakło w nim dwóch podstawowych składników. Kiełbasy i kapusty białej-słodkiej i kiszonej lub wody z kiszonych ogórków ;). To taki trochę czyściciel lodówki, ale idealny na mroźne dni. Moje chłopaki uwielbiają tą zupę co mnie bardzo cieszy bo jest szybka w wykonaniu. Do tego wystarczą świeże domowe bułeczki i nikt nie marudzi…a lodówka czysta i wysprzątana z resztek warzyw, kiełbasianych „dupek” itp. niedocenianych dobroci 😉 Polecam tą niskobudżetową, smaczną potrawę nie tylko w imię zasady, żeby nie marnować jedzenia ale przede wszystkim z uwagi na smak 😉 Proporcje składników są dowolne i nie wpływają jakoś szczególnie na smak, pod warunkiem że są wymiksowane 😉 Tak więc gotuj z tego co masz… 😉
Zobacz inne przepisy na zupy:
Zupa Gyros
Zupa Kaszubska
Zupa Krem Z Selera Naciowego
1 Komentarz