Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i papryką

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i papryką

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i papryką

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i papryką to szybki do zrobienia, smaczny i kolorowy dodatek do wszelkiego rodzaju mięs, ryb czy burgerów. Robi się ją bardzo szybko i nie wymaga wielu składników. Taką surówkę można przygotowywać przez cały rok, gdyż składniki są zawsze dostępne. Zamiast majonezu można dodać jogurt, będzie wtedy również niskokaloryczna.

Zobacz inne przepisy na surówki do obiadu:
Surówka z kapusty pekińskiej inna niż wszystkie
Dwutygodniowa surówka z ogórków na szybko – bardzo prosty przepis
Kolorowa surówka z kiszonej kapusty – smaczna i zdrowa
Najlepsza surówka coleslaw – jak z KFC
Dwutygodniowa surówka z kapusty (jak u chińczyka)

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.