Ciasto Różowa Landrynka – prosty biszkopt z owocami, kremem i bezą

Ciasto Różowa Landrynka – prosty biszkopt z owocami, kremem i bezą

Ciasto Różowa Landrynka – prosty biszkopt z owocami, kremem i bezą

Ciasto Różowa Landrynka, które swoją nazwę zawdzięcza różowemu kolorowi kremu i frużelinie wiśniowej. Jest bardzo smaczne i wygląda efektownie. Sprawdzi się do popołudniowej kawy, ale również na różnego rodzaju rodzinnych uroczystościach. Ciasto nie jest zbyt ciężkie, ani słodkie – powinno zasmakować wszystkim miłośnikom słodkości.

Zobacz inne przepisy na kolorowe ciasta:
Ciasto Pani Zebra – pyszny jogurtowiec bez pieczenia
Słodka Karolinka – ciasto bez pieczenia
Kolorowe ptasie mleczko
Lekki galaretkowiec na jogurcie (146 kcal)

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.