Śródziemnomorskie rollsy z cukinii
Lato trwa w najlepsze! Obficie obdarowuje nas świeżymi warzywami, które są fantastycznym dodatkiem do letnich dań, ale bez wątpienia są urozmaiceniem niejednego grilla. Piękno grillowanych warzyw polega na tym, że potrzebują jedynie odrobiny oliwy oraz kilku minut na gorącym ruszcie, aby osiągnąć ten wspaniały dymno-słodki smak. Ta lekka, zdrowa przekąska w stylu finger food, zachwyca nie tylko wyglądem, ale i śródziemnomorskim smakiem. Cukiniowe rollsy wprost krzyczą latem! Po brzegi wypełnione są farszem z delikatnej lekko słodkawej ricotty, aromatyzowanej bazyliowo-cytrynowym smakiem z dodatkiem głębokiego smaku pieczonych pomidorów. Z lampką wina Cabernet franc lub Sauvignon blanc można delektować się nimi bez końca!
Zobacz inne super przepisy na rollsy:
Rollsy Z Pieczarkami I Serem (Ślimaczki Z Ciasta Francuskiego)
Rollsy Z Tortilli W 10 Minut
Rollsy Z Szynką I Serem – Pyszne Roladki Z Tortilli