Marynowane patisony

Marynowane patisony

Marynowane patisony

Patisony to taki cud natury. Trzeba przyznać, że zachwycają swoim dziwacznym wyglądem. Są one mniejszą i zdecydowanie bardziej uroczą wersją powszechnie znanej dyni. Trochę nawet przypomina ją w smaku, choć ich struktura jest bardziej zwarta i jędrna. Zerwane w bardzo wczesnej fazie wzrostu idealnie nadają się do marynowania. Nabierają wspaniałego smaku swojego słoikowego towarzystwa, czyli zalewy oraz aromatycznych przypraw. Są niezwykle delikatne, zdrowe i wspaniale chrupią! Stanowią świetną alternatywę dla powszechnie znanych konserwowych ogórków. Wprowadzą do Twojej kuchni oryginalną i wyborną przekąskę. Chrup na zdrowie!

Zobacz inne przepisy na patisony:
Indyjskie, Marynowane Patisony
Patisony Faszerowane

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.