Roladki z marynowanymi pieczarkami

Roladki Z Marynowanymi Pieczarkami

Roladki z marynowanymi pieczarkami

Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki drobiowe z pieczarkami marynowanymi, pasujące niemal z każdym dodatkiem.

30 minut czas przygotowania
9 porcji

Składniki:
• 1 kg schabu
• 420 g pieczarek marynowanych
• 180 g serka topionego ze szczypiorkiem
• ½ pęczka szczypiorku
• 2 jajka całe
• Olej do smażenia
• Bułka tarta do panierki
• Sól
• Pieprz

Sposób przygotowania:
1. Mięso kroisz w plastry, rozbijasz, doprawiasz pieprzem oraz solą.
2. Pieczarki kroisz w drobno, szczypiorek siekasz. Szczypiorek z pieczarkami łączysz ze serkami i rozkładasz na każdym kawałku mięsa.
3. Mięso zwijasz w roladki, panierujesz w bułce tartej w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej.
4. Roladki smażysz z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Roladki gotowe, podajesz z ziemniakami i surówką
6. Smacznego.

Zobacz inne super przepisy na roladki:
Roladki Schabowe Z Marchewką, Serem Żółtym I Majonezem
Roladki Drobiowe Z Kiełbasiano-Ogórkowym Szaszłykiem
Roladki Drobiowe Z Salami I Serem Żółtym
Roladki Schabowe Z Papryką I Serem Żółtym
Roladki Z Kurczaka Z Pomidorem

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.