Bezmięsne gołąbki z soczewicą, kaszą jaglaną i szpinakiem

Bezmięsne gołąbki z soczewicą, kaszą jaglaną i szpinakiem

Bezmięsne gołąbki z soczewicą, kaszą jaglaną i szpinakiem

Pyszne gołąbki w wersji wegetariańskiej. Farsz przygotujesz z czerwonej soczewicy, kaszy jaglanej, ryżu lub kaszy jęczmiennej i szpinaku.

Tym razem zajmiemy się przemycaniem bardzo zdrowego szpinaku, przemycimy go w obiadowym posiłku! Sprawimy, że szpinak będzie pozytywnie wpływał na smak naszych gołąbków 😀 Gołąbki są bez mięsa, ale niełatwo to wyczuć!

Zobacz inne super przepisy na gołąbki:
Gołąbki Na Lewą Stronę Z Kapustą Kiszoną – Pomysł Na Pyszny Obiad
Gołąbki Bez Zawijania
Gołąbki Z Młodej Kapusty W Sosie Pomidorowym

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.