Ryba po hiszpańsku w słodkiej zalewie

Ryba po hiszpańsku w słodkiej zalewie

Ryba po hiszpańsku w słodkiej zalewie

Ryba po hiszpańsku w słodkiej zalewie to wyjątkowy przepis na bardzo smaczne danie, które posmakuje nawet najbardziej wybrednym podniebieniom. Świetnie sprawdzi się jako przekąska na zimno na Święta czy inne rodzinne uroczystości. Powstaje z ogólnodostępnych składników, które kupicie w każdym sklepie.

Kawałki smażonej ryby w panierce z podsmażonymi warzywami, a całość zalana pomidorową zalewą z dobrze wyczuwalną nutą słodyczy to kompozycja, która podbije wasze kubki smakowe.

Zobacz inne przepisy na rybę w zalewie:
Ryba po azjatycku z warzywami w zalewie słodko-kwaśnej
Ryba w zalewie pomidorowo-octowej
Sałatka z rybą smażoną w panierce i warzywami
Ryba po japońsku – przepis na rybę w zalewie pomidorowej

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.