Cebularze lubelskie – pyszne drożdżowe bułeczki

Cebularze lubelskie – pyszne drożdżowe bułeczki

Cebularze lubelskie – pyszne drożdżowe bułeczki

Cebularze lubelskie z dodatkiem maku to bardzo smaczne bułeczki, które świetnie sprawdzą się na śniadanie czy kolację. Są mięciutkie wewnątrz, chrupiące na zewnątrz, złociste, puszyste i aromatyczne.

Najlepiej smakują na ciepło, dlatego na drugi dzień po przygotowaniu można podgrzać je w mikrofalówce. Jest to również bardzo tania przekąska, gdyż powstaje z kilku podstawowych składników. Można podać je z ketchupem czy sosem czosnkowym.

Zobacz inne przepisy na drożdżowe bułki z wytrawnym nadzieniem:
Bułeczki gyros – drożdżowe bułki z kurczakiem i pieczarkami
Swojskie bułki drożdżowe z nadzieniem
Ślimaczki drożdżowe jak pizza – pyszne bułeczki

3 komentarze

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.