Krem rabarbarowy

Krem rabarbarowy

Przepis na aksamitny krem z rabarbaru idealny do ciast i deserów.

Rabarbarowy curd to doskonały dodatek do deserów i ciast. Jest kremowy i aksamitny, przygotowany z użyciem jajek i masła, co nadaje mu bogatego smaku i konsystencji. Dodaj niezwykły smak i teksturę swoim wypiekom dzięki temu przepisowi na rabarbarowy krem. Ja swój krem wykorzystałam między innymi do nadziania ptysi, a także do sernikowego musu z rabarbarem (obydwa przepisy znajdziecie na blogu). A Wy do czego byście użyli ten krem z rabarbaru?

Zobacz inny super przepis na kremy:
Krem Truflowy Z Czarną Porzeczką
Tarta Z Kremem Lemon Curd
Czekoladowy Krem Bananowy

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.