Drożdżowe kapuśniaczki

Drożdżowe kapuśniaczki

Drożdżowe kapuśniaczki

Kapuśniaczki to pyszne bułeczki drożdżowe, wypełnione farszem z kapusty kiszonej z podsmażoną na maśle cebulką. Są przepyszne i idealnie smakują z dodatkiem filiżanki czerwonego barszczu. Takie kapuśniaczki idealnie sprawdzają się jako przekąska podczas domowych imprez.

Domowe kapuśniaczki wbrew pozorom wcale nie są trudne w przygotowaniu. Poniżej znajdziecie prosty przepis na pyszne kapuśniaczki, z którego korzystam od lat. Wychodzą pulchniutkie, mięciutkie i pyszne. Jestem pewna, że posmakują każdemu z Was. Zapraszam na przepis!

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.