Nie ma to jak swojska wędlina na kanapki
Dzień dobry wszystkim jak minęły Państwu święta ? Ja to się cieszę że jest już po a to tylko dlatego że nie koniecznie lubię obchodzenie świąt a po drugie człowiek naszykuje się tych dań a później jeść to już nie ma komu 😂. Z myślą o świętach miałam swoje kurczaki Brojler wszystko oczywiście poćwiartowane i pomrożone dodam że tych kurczaków miałam 10 sztuk, więc piersi było 20 sztuk ponieważ są po dwie w każdym z kurczaków no i pomyślałam co by tu zrobić pysznego z myślą o kanapkach aby chłopcy mieli co zjeść, schabowe to już nuda bo ile można jeść samych schabowych. Tak myślę, myślę i w końcu sama do siebie mówię : ” piersi są czosnek uwielbiamy w każdej potrawie więc upiekę im taką pierś z czosnkiem w przyprawach i na kanapki jak znalazł “. W przygotowaniu takiej piersi nie ma nic trudnego wystarczą składniki oraz oczywiście sprawny piekarnik a teraz podam Wam przepis gdzie zapewne byście chcieli skorzystać 👇👇