Pączki z budyniem – domowe, ekstra puszyste i mięciutkie + FILM

Pączki z budyniem – domowe, ekstra puszyste i mięciutkie

Pączki z budyniem – domowe, ekstra puszyste i mięciutkie

Pączki z budyniem z tego przepisu wychodzą idealne – wyrośnięte, lekkie i przepyszne. Nie chłoną tłuszczu, a ciasto drożdżowe z dodatkiem jogurtu jest bardzo delikatne i sprężyste. Przepis wypracowałam na podstawie prób i błędów, aż wyszedł taki, że niejedna cukiernia by pozazdrościła.

Zobacz inne przepisy na Tłusty Czwartek:
Pączki zaparzane – mięciutkie i puszyste
Kruche faworki na śmietanie – sprawdzony przepis na chrusty
Szybkie oponki z serków homogenizowanych

5 komentarzy

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.