Grzanki z paluszkami krabowymi

Grzanki z paluszkami krabowymi

Grzanki z paluszkami krabowymi – super opcja na kolację lub…. imprezową przekąskę!

Paluszki krabowe to produkt, po który na co dzień nie sięgam zbyt często. Po raz pierwszy wykorzystałam je do sałatki ryżowej z surimi. Wtedy udało mi się dostać jedynie ich mrożoną wersję, tym razem kupiłam te, które nie wymagają wcześniejszej obróbki cieplnej.

Powstała z nich pyszna pasta kanapkowa. Trochę żałuję, że paluszki surimi mają dość kiepski skład, bo pasta wyszła tak dobra, że z pewnością robiłabym ją częściej.

Pasta z paluszków krabowych gotowa była po kilku minutach. Podałam ją na podgrzanych na patelni grillowej kromkach chleba tostowego.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.