Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną jak u babci
Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną ze starego przepisu są sycące i bardzo pyszne, zasmakują każdemu, bez wyjątku. Świetnie sprawdzą się na swojski, domowy obiad. Są co prawda czasochłonne do zrobienia, ale można przygotować od razu większą ilość i zamrozić po ugotowaniu. Odsmażone na patelni lub odgrzane na parze będą równie smaczne jak świeże.
Pierogi z farszem z golonki i kapusty w smaku są nie do podrobienia i z pewnością zachwycą twoje kubki smakowe. Do ich przygotowania możesz wykorzystać zasmażaną kapustę pozostałą z obiadu.
Zobacz inne przepisy na tradycyjne, domowe obiady:
Roladki schabowe z pieczarkami – pyszny pomysł na obiad
Kluski ziemniaczane z kapustą kiszoną – pyszny pomysł na obiad
Gołąbki z ziemniakami i boczkiem – stary, domowy przepis