Genialny sernik z rabarbarem

Genialny Sernik Z Rabarbarem

Genialny sernik z rabarbarem

Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze lekko ciepły, nie do końca zastygnięty i nie sposób było mu się oprzeć. Stwierdziliśmy, że taki dobry, bo cieplutki, jednak nazajutrz był jeszcze lepszy, ostygł, stężał, a smaki się idealnie przegryzły. Lekko kwaskowaty rabarbar doskonale zbalansował słodycz sera i świetnie komponował się z mielonymi migdałami na spodzie ciasta, no mówię Wam po prostu poezja smaków i raj dla podniebienia.
Jeśli to Was nie zachęciło, to dodam, że jest naprawdę łatwy w przygotowaniu, wystarczy zagnieść składniki na spód, pokroić rabarbar, zmiksować składniki masy serowej i upiec. Spróbujcie koniecznie tych pyszności.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.