Naleśniki z jajeczno-porowym farszem

Naleśniki z jajeczno-porowym farszem

Pyszne naleśniki na wytrawnie z pastą jajeczno-porową

Uwielbiam naleśniki i bardzo często przygotowuję je na obiad, czy kolację (o dziwo, rzadko kiedy podaję je na śniadanie).

Tym razem zrobiłam je z jajecznym farszem. Jeśli myślicie, że wyszło mdło, zapewniam, że por, zielona cebulka dymka oraz spora ilość pieprzu zrobiły swoje i bardzo przyjemnie zaostrzyły całość.

Początkowo, przygotowując te naleśniki, nie byłam do końca pewna efektu końcowego i tego czy taka propozycja zasmakuje moim bliskim, ale pochwały domowników i puste talerze rozwiały dość szybko moje wątpliwości.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.