Kotlety mielone przekładane mozzarellą i pomidorem

Kotlety mielone przekładane mozzarellą i pomidorem

Burgery z mielonego mięsa

Kotleciki mielone z frytownicy beztłuszczowej. Pyszne i mięciutkie. Już w podstawowej wersji są bardzo dobre i będą super opcją na obiad, ale jeśli chcesz wprowadzić pewne urozmaicenie, możesz tak jak ja upieczone kotleciki przekroić i przełożyć plasterkiem pomidora, mozzarelli i cebuli. Ja dodatkowo do upieczonych kotlecików włożyłam jeszcze po kilka listków rukoli, dla lepszego smaki i efektu wizualnego. Wyszły mi z tego takie mięsne burgery.

Tak przygotowane kotleciki nadadzą się nie tylko na obiad, ale też jako „mięsna” propozycja imprezowa.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.