Kotlety mielone przekładane mozzarellą i pomidorem

Kotlety mielone przekładane mozzarellą i pomidorem

Burgery z mielonego mięsa

Kotleciki mielone z frytownicy beztłuszczowej. Pyszne i mięciutkie. Już w podstawowej wersji są bardzo dobre i będą super opcją na obiad, ale jeśli chcesz wprowadzić pewne urozmaicenie, możesz tak jak ja upieczone kotleciki przekroić i przełożyć plasterkiem pomidora, mozzarelli i cebuli. Ja dodatkowo do upieczonych kotlecików włożyłam jeszcze po kilka listków rukoli, dla lepszego smaki i efektu wizualnego. Wyszły mi z tego takie mięsne burgery.

Tak przygotowane kotleciki nadadzą się nie tylko na obiad, ale też jako „mięsna” propozycja imprezowa.

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.