Kotleciki siekane w panierce z kajzerki

Kotleciki siekane w panierce z kajzerki

Kotleciki siekane w panierce z kajzerki

Co powiesz na przepis na kotlety siekane w panierce z kajzerki ? Wg mnie to ciekawy pomysł na urozmaicenie codziennych obiadów, a dodatkowo pomysł na wykorzystanie lekko czerstwiejących już bułek.

Gotowe kotleciki wyszły niezwykle chrupiące z zewnątrz, z miękkim środkiem. Wszystkim nam bardzo smakowały, o czym świadczyły puste talerze po skończonym posiłku 🙂

Pomysł powstał przez połączenie 2 przepisów, które znalazły się już na blogu 🙂 Kotlety siekane obtoczyłam po prostu w pokrojonej w kostkę kajzerce. Mięso najpierw obsmażyłam, a następnie podpiekłam je w piekarniku. Polecam spróbować.

Zostaw Odpowiedź

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.