Jajka faszerowane surimi – proste, efektowne i pyszne + FILM

Jajka faszerowane surimi – proste, efektowne i pyszne

Jajka faszerowane surimi – proste, efektowne i pyszne

Jajka faszerowane surimi są nie tylko smaczne, proste do zrobienia, ale też bardzo efektowne. Wystarczy dodać kilka ozdób z rzodkiewki, pora czy natki pietruszki, by stworzyć z nich elegancką przekąskę, idealną na stół wielkanocny, przyjęcie urodzinowe lub sylwestrowy bufet. Co więcej, można je przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce, co czyni je wygodnym rozwiązaniem, gdy czeka nas przyjęcie z większą liczbą gości.

Jajka faszerowane to klasyka, która nigdy się nie nudzi – idealna zarówno na świąteczny stół, jak i na imprezową przekąskę. W tej wersji proponuję nadzienie z delikatnych paluszków krabowych surimi, aromatycznego pora i świeżego szczypioru, wzbogacone kremowym majonezem i odrobiną musztardy.

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.