JABŁKA I ŚLIWKI POD CYNAMONOWĄ KRUSZONKĄ (CRUMBLE)

JABŁKA I ŚLIWKI POD CYNAMONOWĄ KRUSZONKĄ (CRUMBLE)

JABŁKA I ŚLIWKI POD CYNAMONOWĄ KRUSZONKĄ (CRUMBLE)

Takie proste i takie dobre. Słodkie owoce zapiekane pod cynamonową kruszonką smakują rewelacyjnie. Świetny deser bez wysiłku, jeszcze smaczniejszy z dodatkiem bitej śmietany lub lodów, ale posypany cukrem pudrem też pyszny. Do zapiekania pod kruszonką pasują różne owoce, jesienią jabłka i śliwki to idealny duet. Już podczas pieczenia crumble pachnie tak pięknie, że trudno się doczekać. Najlepiej smakuje jeszcze ciepłe od razu po upieczeniu.

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.