BABECZKI MARCHEWKOWE (MUFFINKI)

BABECZKI MARCHEWKOWE (MUFFINKI)

BABECZKI MARCHEWKOWE (MUFFINKI)

Babeczki marchewkowe, puszyste, wilgotne, pachnące piernikowo, długo zachowują świeżość i są banalnie proste do zrobienia, nie trzeba nawet włączać miksera. Smakują nie tylko wielbicielom ciasta marchewkowego. Idealne na deser, śniadanie lub podwieczorek. Można je spakować do pracy albo do śniadaniówki dziecka do szkoły. Udekorowane bitą śmietaną lub kremem będą po prostu wyborne. Ja dodałam krem pistacjowy, ale czekoladowy lub chałwowy też się sprawdzi. Oczywiście posypane cukrem pudrem również są pyszne. Gorąco polecam 🙂

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.