Rożki z kremem budyniowym – prosty przepis na coś pysznego do kawy

Rożki z kremem budyniowym – prosty przepis na coś pysznego do kawy

Rożki z kremem budyniowym – prosty przepis na coś pysznego do kawy

Rożki z kremem budyniowym z ciasta francuskiego to prosty i szybki deser, który zawsze wychodzi. Nie trzeba wyrabiać ciasta, wystarczy kupić gotowe, zrobić budyń i po chwili w domu pachnie jak w najlepszej cukierni. Kruche, delikatne i bardzo smaczne – idealne do kawy albo herbaty.

Dlaczego warto zrobić rożki z kremem budyniowym
Bo to słodkość, którą przygotujesz w pół godziny, a wygląda jak z cukierni. Ciasto francuskie pięknie rośnie i listkuje się w piekarniku, a krem budyniowy dodaje im tej domowej miękkości i aromatu wanilii. Wystarczy kilka składników i trochę chęci – reszta zrobi się sama.

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.