PIECZONA OWSIANKA PIERNIKOWA Z JABŁKIEM

PIECZONA OWSIANKA PIERNIKOWA Z JABŁKIEM

PIECZONA OWSIANKA PIERNIKOWA Z JABŁKIEM

Pieczona owsianka pięknie pachnąca, smaczna, pożywna i zdrowa. Pasuje na śniadanie, deser lub podwieczorek. Dobrze się kroi dzięki temu można ją podawać jak ciasto na deser lub zapakować na śniadanie lub drugie śniadanie do szkoły lub pracy. Pieczona owsianka pysznie smakuje na ciepło z dodatkiem jogurtu naturalnego, owoców i miodu albo na drugie śniadanie, jako lekkie ciasto z płatkami owsianymi, jabłkiem i bakaliami. Ta owsianka ma lekką konsystencję, a jednocześnie jest sycąca i zaspokaja apetyt na słodycze. Nie dodaję cukru, bo dzięki dodatkom jest wystarczająco słodka, ale oczywiście możecie trochę ją dosłodzić. Polecam bardzo gorąco 🙂

Zostaw Odpowiedź

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.