Ciasta i desery/18 lipca 2018 ROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMIROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMI Mięciutka i delikatna rolada bezowa – dosłownie rozpływa się w ustach! Link do przepisu:http://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/07/rolada-bezowa-z-kremem-cappuccino-i.htmlTagi:bezaciastoczarna porzeczkadeserKONFITURAkrem cappuccinoroladaRelated Posts634 odsłonyCiasta i desery/14 grudnia 2025 /Nie ma komentarzy Ciasto Kajmaczek z bitą śmietaną genialne i proste1978 odsłonCiasta i desery/12 grudnia 2025 /Nie ma komentarzy Ciasto “Słodka Pokusa” z ryżem preparowanym Zostaw Odpowiedź Anuluj pisanie odpowiedziKomentarzName Email Δ Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, w jaki sposób przetwarzane są dane Twoich komentarzy.