Ciasta i desery/18 lipca 2018 ROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMIROLADA BEZOWA Z KREMEM CAPPUCCINO I PORZECZKAMI Mięciutka i delikatna rolada bezowa – dosłownie rozpływa się w ustach! Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2018/07/rolada-bezowa-z-kremem-cappuccino-i.htmlTagi:bezaciastoczarna porzeczkadeserKONFITURAkrem cappuccinoroladaRelated Posts367 odsłonCiasta i desery/20 kwietnia 2024 /Nie ma komentarzy Ucierane ciasto “Śnieżka”138 odsłonCiasta i desery/18 kwietnia 2024 /Nie ma komentarzy Jabłecznikowe kostki Zostaw Odpowiedź Anuluj pisanie odpowiedziKomentarzName Email Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.