Kaczka w sosie własnym

Kaczka w sosie własnym

Kaczka w sosie własnym

Kaczka w sosie własnym, brzmi dla większości kontrowersyjnie, pewnie właśnie zastanawiasz się dlaczego nie wpadłeś dotąd na pomysł uduszenia kaczki. Tak, większość z nas kaczkę po prostu piecze lub smaży , a uwierz mi na słowo bo niestety nie mogę Cie poczęstować lub na zdjęcie 😉 Tak przyrządzona kaczucha nie ma sobie równych. Sama, także pewnie bym nie wpadła na taki pomysł gdyby nie inspiracja kuchnią brytyjską. Hoduję kaczuchy więc muszę być kreatywna w ich obróbce, bo domownicy nie koniecznie chcą wcinać kilka razy w tygodniu, kaczkę pieczoną.. 😉 Tak więc polecam ta metoda nie dość że mega smaczna , to jeszcze naprawdę bezproblemowa gdyż kaczucha dojrzewa sobie w brytfance w piekarniku przez dwie godzinki bez naszego udziału, a potem tylko zaklepać sosik i .. na stół 😉

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.