Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

Gołąbki bez zawijania - z mięsa drobiowego

Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

„Szybkie gołąbki”, „Gołąbki bez zawijania”, „Gołąbki dla leniwych” – wiele razy spotykałam się z tymi określeniami, ale nigdy nie próbowałam takich przygotować.

Jak to jednak mówią, co się odwlecze, to nie uciecze, i przyszedł czas, bym i ja przygotowała je w swojej kuchni.

Mięso wychodzi pyszne. Delikatne i mięciutkie.

Z pewnością i Wasz pierwszy raz z tym przepisem, nie będzie ostatnim 😀

Porcja z poniższego przepisu wychodzi słuszna, powiedziałabym, że imprezowa. Można przygotować je sobie na kilka dni, lub zjeść wieczorem, na kromce chleba (mięsko kroimy wzdłuż na pół).

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.