Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

Gołąbki bez zawijania - z mięsa drobiowego

Gołąbki bez zawijania – z mięsa drobiowego

„Szybkie gołąbki”, „Gołąbki bez zawijania”, „Gołąbki dla leniwych” – wiele razy spotykałam się z tymi określeniami, ale nigdy nie próbowałam takich przygotować.

Jak to jednak mówią, co się odwlecze, to nie uciecze, i przyszedł czas, bym i ja przygotowała je w swojej kuchni.

Mięso wychodzi pyszne. Delikatne i mięciutkie.

Z pewnością i Wasz pierwszy raz z tym przepisem, nie będzie ostatnim 😀

Porcja z poniższego przepisu wychodzi słuszna, powiedziałabym, że imprezowa. Można przygotować je sobie na kilka dni, lub zjeść wieczorem, na kromce chleba (mięsko kroimy wzdłuż na pół).

Link do przepisu: https://smakinatalerzu.pl/2020/05/01/golabki-bez-zawijania-z-miesa-drobiowego/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.