Łopatka faszerowana grzybami, kotlety

Łopatka faszerowana grzybami, kotlety

Łopatka faszerowana grzybami, kotlety

Łopatka faszerowana grzybami to idealny pomysł na każdy obiad, świetnie smakuje nawet na zimno..ale wtedy warto mieć pod ręką majonez lub sos tatarski 😉 Za te dwa ostatnie już mi się na blogu oberwało, od jednego z odwiedzających, że jestem dyletantem bez pojęcia o gotowaniu skoro używam majonezu i ketchupu. Cóż, prawda jest taka, że jestem i pasi mi to bo nie ograniczają mnie żadne schematy kuchenne, majonez i ketchup to moje dwie słabości i nie zamierzam z nich rezygnować tylko po to żeby „wyglądać” profesjonalnie 😉 Wracając do łopatki, jest prosty w przygotowaniu i pyszny, można zamiast grzybów leśnych użyć innych dowolnych.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.