Zdrowy przecier pomidorowy, domowy

Zdrowy przecier pomidorowy, domowy

Zdrowy przecier pomidorowy, domowy

Pyszny, zdrowy i w 100 % naturalny 😉

Zbliża się jesień jest coraz chłodniej i bardziej deszczowo. Lato nas w tym roku nie rozpieszczało, a i wiosna nie była łaskawa. Moje pieczołowicie hodowane sadzonki, zostały sponiewierane przez majowe mrozy.. Cóż, zanim doszły do siebie, niestety była już końcówka sierpnia więc nie ma wiwatów. Jednak udało mi się zrobić kilka słoików, magicznego przecieru, który ma w składzie tylko dwa słowa : pomidory, sól. Smakuje wyśmienicie zawiera 100% pomidorów, a nie 30% jak sklepowe i żadnych zagęszczaczy. Naprawdę, ostatnio to już producenci nie wiedzą co mają dodawać, do jedzenia które nam oferują. Doznałam szoku, jak przeczytałam skład mielonego, a tam oprócz mięsa wołowego, wieprzowego był jeszcze bambus, aromat, barwnik..i wiele wiele innych.. Pytam się po co komu bambus w kotlecie mielonym..nigdy tego nie pojmę, więc mielę sama i nie dorzucam bambusa 😉 . Wracając do rzeczy, taki przecier idealnie doprawi zimowe, domowe obiady, rozgrzeje i przywoła pachnące lato.. 😉 Nie ma lepszej zupy pomidorowej niż na nim, sos boloński także wychodzi z niego mocno, prawdziwie pomidorowy. Polecam tym bardziej,że pracy przy przecierze jest niewiele, a efekt spektakularny 😉

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.