Potrawka z kurczaka – sposób na wykorzystanie mięsa i warzyw z rosołu
Potrawka z kurczaka i warzyw z rosołu to szybkie do zrobienia, tanie i bardzo smaczne danie, które można podać na obiad z ziemniakami, ryżem lub kaszą. Jego przygotowanie nie zajmie więcej niż pół godziny, świetnie sprawdzi się więc na szybki, ale sycący posiłek.
Jeśli nie wiecie co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu (bo przecież szkoda wyrzucić) to z pewnością polubicie ten prosty przepis, który w naszej kuchni jest wykorzystywany od lat.
Zobacz inne przepisy na tanie dania na obiad:
Łazanki z młodą kapustą – pyszne i tanie danie na obiad
Kluski z ziemniaków gotowanych i surowych – mięciutkie i delikatne
Wątróbka drobiowa z cebulką i jabłkiem – tradycyjny przepis
Zapiekanka Wiejski Kociołek – smaczny obiad z piekarnika
Kotlety jajeczne ze szczypiorkiem – szybki przepis na bezmięsny obiad
2 komentarze