Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka Z Kapusty Pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Wystarczy tylko 15 minut do przegotowania surówki jako dodatek do dania obiadowego. Warzywa z dodatkiem musztardy , która podkreśla walory smakowe.
Czas przygotowania 15 minut

7 porcji
Składniki:
• 1 mała kapusta pekińska
• 1 cebula czerwona
• 1 marchew
• 4 ogórki konserwowe
• 2 łyżki jogurtu naturalnego
• 2 łyżki musztardy francuskiej
• Sól
• Pieprz

Sposób przygotowania:
1. Kapustę drobno siekam, ogórki, cebulę kroję w kostkę, marchew ścieram na tarce o dużych oczkach.
2. Do warzyw dodaję jogurt, musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam łyżką.
3. Surówka gotowa.
4. Smacznego.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.