Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka Z Kapusty Pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Wystarczy tylko 15 minut do przegotowania surówki jako dodatek do dania obiadowego. Warzywa z dodatkiem musztardy , która podkreśla walory smakowe.
Czas przygotowania 15 minut

7 porcji
Składniki:
• 1 mała kapusta pekińska
• 1 cebula czerwona
• 1 marchew
• 4 ogórki konserwowe
• 2 łyżki jogurtu naturalnego
• 2 łyżki musztardy francuskiej
• Sól
• Pieprz

Sposób przygotowania:
1. Kapustę drobno siekam, ogórki, cebulę kroję w kostkę, marchew ścieram na tarce o dużych oczkach.
2. Do warzyw dodaję jogurt, musztardę, sól, pieprz, dokładnie mieszam łyżką.
3. Surówka gotowa.
4. Smacznego.

Link do przepisu: https://www.kulinarnachwila.com/2024/02/surowka-obiadowa-z-kapusty-pekinskiej.html#more

Tagi:

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.