Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka Z Kapusty Pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Jeśli szukasz nowych smaków surówki, dobrze trafiłeś, ten przepis jest właśnie dla Ciebie. Poznaj surówkę, która dzięki śmiałej kombinacji smaków, zaskoczy wszystkich. Smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na każdą okazję. Ten smak zaskoczy każdego, koniecznie wypróbuj.

6 porcji
20 minut czas przygotowania

Składniki:
• 1 kapusta pekińska
• 1 łyżka soku z cytryny
• Sól
• Pieprz
• 1 łyżka oliwy z oliwek
• 2 łyżki majonezu
• 2 łyżki kwaśnej śmietany 18%
• 1 łyżka miodu
• 2 łyżki musztardy francuskiej

Sposób przygotowania:
1. Kapustę drobno kroję, doprawiam solą pieprzem, wlewam sok z cytryny, oliwę, mieszam.
2. Do naczynia przekładam majonez, śmietanę miód, musztardę, łączę wszystkie składniki mieszając łyżką,
3. Sos wlewam do kapusty, mieszam.
4. Surówka gotowa.
5. Smacznego.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.