Masełko makrelowe. Stary przepis na pyszną pastę

Masełko makrelowe. Stary przepis na pyszną pastę

Masełko makrelowe. Stary przepis na pyszną pastę

Masło roztop uważając żeby się nie zagotowało. Ma być płynne ale letnie. Makrelę obierz ze skóry i pozbaw ości. Przełóż mięso z ryby do miseczki, dodaj ketchup, sok z cytryny, tabasco, sól do smaku. Wlej masło i zblenduj całość blenderem na jednolitą gładką pastę. Schłodź w lodówce. Masełko makrelowe to super dodatek do różnego pieczywa, a nawet krakersów 😉 Smacznego!

Zobacz inny super przepis na pasty kanapkowe:
Pasta Chrzanowa
Pasta Rybna Z Twarożkiem + FILM
Szybka Pasta Z Cebulką Prażoną

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.