Masełko makrelowe. Stary przepis na pyszną pastę

Udostępnij na:
Masełko makrelowe. Stary przepis na pyszną pastę

Masełko makrelowe. Stary przepis na pyszną pastę

Masło roztop uważając żeby się nie zagotowało. Ma być płynne ale letnie. Makrelę obierz ze skóry i pozbaw ości. Przełóż mięso z ryby do miseczki, dodaj ketchup, sok z cytryny, tabasco, sól do smaku. Wlej masło i zblenduj całość blenderem na jednolitą gładką pastę. Schłodź w lodówce. Masełko makrelowe to super dodatek do różnego pieczywa, a nawet krakersów 😉 Smacznego!

Zobacz inny super przepis na pasty kanapkowe:
Pasta Chrzanowa
Pasta Rybna Z Twarożkiem + FILM
Szybka Pasta Z Cebulką Prażoną

Link do przepisu: http://xn--ogrodnikwpodry-xob60t.pl/maselko-makrelowe-stary-przepis-na-pyszna-paste/

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.