Jesienne bułeczki dyniowe
Delikatne i puchate w środku.
Takie bułeczki zadowolą niejednego niejadka, oczywiście robiłam je z myślą o moim synku, bardzo fajnie i oryginalnie wyglądają a do tego mega smakują. Delikatne i puchate w środku. Małe dyńki jak to mój synek powiedział na ich widok. Takie jesienne u nas ostatnio klimaty, na jesieni i zimową porą króluje u nas najwięcej domowego pieczywa. Długie wieczory sprzyjają drożdżowym wypiekom, a podobno mam serce do drożdżowego. Jeśli drożdżowe wypieki to oczywiście na mące prosto z młyna, polecam mąkę z Młyny Szczepanki moim zdaniem najlepsza. Kiedyś używałam tylko 2 rodzaje mąki, a teraz moje wypieki stały się jeszcze lepsze i smaczniejsze, w mojej kuchni możesz spotkać aż 11 gatunków mąki.