Szarpany indyk Agaty

Najlepszy przepis na szarpanego indyka

Gorąco polecam Ci ten przepis na szarpanego indyka. W tej wersji robiłam go już niezliczoną ilość razy. To świetna baza do dalszego wykorzystania. U mnie sprawdza się jako składnik burgerów, naleśników, tortilli, sałatek czy zapiekanek, a nawet jako farsz do klusek.

Wykorzystuję przepis Agaty, z bloga Kulinarne przygody Gatity. Kiedy spróbowałam go po raz pierwszy, wiedziałam, że w niezmienionej wersji będzie się pojawiać u mnie częściej. I faktycznie, śmiało mogę powiedzieć, że wpisał się już na stałe do naszego domowego menu. Jedyne co zmieniam, to od czasu do czasu dodaję jakieś inne przyprawy, w zależności od kaprysu, tego jakimi przyprawami obecnie dysponuję, czy tego, do czego w danym momencie chcę takie mięso wykorzystać.

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.