Dania Główne/1 grudnia 2016 PIECZONE PODUDZIA Z KURCZAKA Z MIODEM I SEZAMEM + FRYTKI Z BATATÓWPieczone podudzia z kurczaka w marynacie słodko-ostrej, obsypane sezamem a do tego pieczone w ziołach frytki z batatów. Link do przepisu: http://www.kuchniamagdaleny.pl/2016/10/pieczone-podudzia-z-kurczaka-z-miodem.htmlTagi:batatyfrytkifrytki z batatówimbirkurczakmiódniedzielny obiadobiadpałki z kurczakapodudzia z kurczakasezamRelated Posts111 odsłonDania Główne/15 kwietnia 2024 /Nie ma komentarzy Potrawka z kurczaka z gnocchi133 odsłonDania Główne/12 kwietnia 2024 /Nie ma komentarzy Makaron ze szpinakiem i chorizo Zostaw Odpowiedź Anuluj pisanie odpowiedziKomentarzName Email Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.