Dania Główne/1 grudnia 2016 PIECZONE PODUDZIA Z KURCZAKA Z MIODEM I SEZAMEM + FRYTKI Z BATATÓWPieczone podudzia z kurczaka w marynacie słodko-ostrej, obsypane sezamem a do tego pieczone w ziołach frytki z batatów. Link do przepisu:http://www.kuchniamagdaleny.pl/2016/10/pieczone-podudzia-z-kurczaka-z-miodem.htmlTagi:batatyfrytkifrytki z batatówimbirkurczakmiódniedzielny obiadobiadpałki z kurczakapodudzia z kurczakasezamRelated Posts127 odsłonDietetyczne/18 września 2024 /Nie ma komentarzy Cukinia na ciepło – do obiadu i nie tylko121 odsłonDania Główne/17 września 2024 /Nie ma komentarzy Roladki drobiowe Gordon blue – 4 sery Zostaw Odpowiedź Anuluj pisanie odpowiedziKomentarzName Email Δ Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.