Udka kebabowe

Udka kebabowe

Udka kebabowe

Udka z kurczaka w marynacie przygotowanej na bazie ketchupu pikantnego oraz majonezu, z dodatkiem przyprawy kebab-gyros.

Pieczone w piekarniku udka z kurczaka w słodko-pikantnej marynacie o smaku kebaba. Marynata przygotowana została na bazie ketchupu pikantnego oraz majonezu, z dodatkiem przyprawy kebab-gyros. Tak przygotowane udka mają ciekawy i oryginalny smak. Poza tym, wychodzą soczyste w środku i mają chrupiącą skórkę. Można je przygotować nie tylko w piekarniku, ale również na grillu.
Jeśli lubicie takie kababowe smaki, to koniecznie spróbujcie udka w tej wersji…

Link do przepisu: https://www.kuchniamagdaleny.pl/2020/03/udka-kebabowe.html

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.