Jak uratować zwarzony krem maślany?

Udostępnij na:
Jak uratować zwarzony krem maślany?

Jak uratować zwarzony krem maślany?

Znasz to uczucie? Robisz pyszne ciasto. Biszkopt już gotowy. Owoce lub inne dodatki przygotowane. Ubijasz krem maślany, aż tu nagle w kremie pojawiają się jakieś dziwne grudki. I zaczynasz się zastanawiać, co się dzieje. Czy tak ma być, czy krem zaczyna się warzyć…? Im dłużej miksujesz, tym gorzej to wygląda. I co teraz? Przede wszystkim, nie panikuj! Sprawdź sposoby Pasibrzuszka na uratowanie zwarzonego kremu.

Link do przepisu: https://www.pasibrzuszek.pl/jak-uratowac-zwarzony-krem-maslany/

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.