Sushi z Łososiem i ogórkiem

Sushi Z Łososiem I Ogórkiem

Sushi z Łososiem i ogórkiem

To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lub imprezę!
To wyrafinowane sushi z łososiem, ogórkiem i serkiem, które zachwyci Twoje podniebienie i sprawi, że będziesz chciał/a więcej!

20 minut sposób przygotowania
14 porcji

Składniki:
• 1 ogórek świeży
• 300 g Łososia wędzonego
• 135 g serka śmietanowego z ziołami

Sposób przygotowania:
1. Myję ogórka, osuszam go, a następnie kroję wzdłuż na bardzo cienkie plastry, można to zrobić za pomocą obieraczki do warzyw.
2. Następnie układam plastry ogórka płasko tak, żeby nachodziły na siebie, tworząc duży prostokąt.
3. Na plastry ogórka układam plastry łososia i smaruję je serkiem śmietankowym.
4. Zwijam wszystko w rulon i kroję w plastry o szerokości 3 cm.
5. Układam przygotowane roladki na półmisku.
6. Gotowe do podania.
7. Smacznego!

Link do przepisu: https://www.kulinarnachwila.com/2024/04/sushi-z-ososiem-i-ogorkiem.html#more

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.