Biszkopt kakaowy z krakersami i masą kajmakową

Biszkopt kakaowy z krakersami i masą kajmakową

Biszkopt kakaowy z krakersami i masą kajmakową

Ładnie prezentujące się i proste do wykonania ciasto z chrupiącym akcentem w postaci krakersów.

Ciasto bardzo ładnie prezentuje się na stole, a jego wykonanie jest proste i bezproblemowe. Wystarczy upiec biszkopt, przekroić go na dwa blaty i przełożyć kremem maślano-kajmakowym i krakersami.

Zobacz inne przepisy na biszkopt:
Biszkopt Bananowy Na Spody Tortowe
Ciasto Wyborowy Kasztanek – Wyborny Biszkopt Z Kremem I Bitą Śmietaną
Czekoladowe Ciasto Z Biszkoptami

1 Komentarz

Zostaw Odpowiedź

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.